MAATWERK

Maatwerk met de vele opties is uiterst effectief. Elk bedrijf is anders dus een andere aanpak is gewenst. We bespreken samen diverse mogelijkheden, finetunen, verdiepen of elimineren trainingsonderdelen zodat het volledige programma uitstekend aansluit bij de
organisatiedoelen. Met maatwerk gaan we niet zomaar even processen
standaardiseren als dat nodig is, maar de mens-kant wordt zeker niet vergeten.

Met praktijkopdrachten die gedaan worden in jouw eigen bedrijf wordt helder dat kennis inzicht gaat geven hoe de tools werkelijk succesvol in de praktijk kunnen worden toegepast. Direct Return on Investment want het resultaat vindt in je eigen praktijk plaats.
Volledige maatwerk training op het bedrijf waarbij de gehele training met digitale ondersteuning plaatsvindt. 

Het LMS Learning Management Systeem is dan beschikbaar voor elke deelnemer. Eventueel een combinatie met e-learning door de medewerkers als groep die ook gebruikmaken van het kennisforum met aanvulling enkele workshops/trainingen. Samen met collega’s tijdens of na werkuren een opleiding volgen? Als manager een groep medewerkers laten opleiden? Vraag naar de mogelijkheden.

Financieel gezien kunnen wij zeer interessante aanbiedingen doen. Vanaf 6 deelnemers bieden wij onze Maatwerk trainingen aan, en je kunt de groep zelfs uitbreiden tot maximaal 12 deelnemers. De praktijkopdrachten vinden dan vaak groepsgewijs plaats.