Opleidingsvormen.

Diverse opleidingsvormen, (e-Learning, Incompany, Training op LSSC Locatie) die er voor zorgen dat je afhankelijk van jouw situatie de beste keuze kunt maken. Elke opleidingsvorm kent exact dezelfde inhoud. Ontdek welke opleidingsvorm het beste bij jou past.

e-Learning
Incompany training
Incompany
LSSC Trainingslocaties
LSSC Locatie

Een druk leven met veel andere activiteiten? Dan is E-Learning een uitstekende keuze. In uw eigen tempo helemaal zelf bepalen wanneer en waar en hoelang u er over wilt doen.  De LSSC e-learnings zijn zodanig ontwikkeld dat je echt leert en ervaart wat de beste vaardigheden zijn die je ook echt kunt gebruiken in jouw rol. Jij gaat het verschil maken. Je hoeft niet te wachten op de bevestiging of er genoeg deelnemers zijn of aansluiten in een andere regio. Je kunt vandaag al starten.

Incompany. Vanzelfsprekend komen wij ook graag bij jou om een fysieke bijeenkomst te verzorgen. De theorie bestuderen en werkelijk in de eigen vertrouwde praktijk daadwerkelijk doen is beslist een succesvolle methode. Eventueel aangevuld met specifieke workshops wordt het een stukje maatwerk met een fantastische return on investment.

Training op LSSC Locaties. LSSC Lean Six Sigma Coaching beschikt over trainingslocaties door geheel Nederland. Er zijn diverse voorkeurslocaties hetgeen mede afhankelijk is van het aantal lessen dat in een plaats gegeven wordt. Op de kaart staat aangegeven in welke plaatsen de klassikale lessen gegeven worden. Klik hier voor de kaart.