• INTERIM MANAGEMENT

  Tijdelijk aanwezig maar met zichtbaar blijvend resultaat. Interim Professionals dragen tijdelijk zorg voor de leiding van een afdeling of zelfs een vestiging.
  De redenen kunnen zijn: vervanging in verband met ziekte, overplaatsing, vertrek uit de organisatie, etc. Ook bij reorganisaties worden steeds vaker Interim Professionals van LOGICONS ingeschakeld.

 • CONSULTANCY

  De opgedane praktijkervaring bij multinationals als FORD Automotive, CANON Europe en DHL Global Forwarding zorgt voor een uitstekende basis om de gebruikte succesvolle methodieken ook toe te passen in andere werkomgevingen.

  U weet dat procesoptimalisatie nodig is, maar op welke wijze moet dit aangepakt worden en wat is de juiste wijze om te beginnen? Laat u adviseren en ondersteunen.

 • COACHING

  Steeds vaker zien we dat er behoefte is aan Coaching. De theorie bestuderen en proberen om het in de praktijk daadwerkelijk te doen is niet altijd een succesvolle methode.

  Als het dan niet lukt hebben we er een probleem bij ipv dat we de situatie positief hebben kunnen ombuigen.

 • TRAININGEN

  E-LEARNING
  Een druk leven met veel andere activiteiten? Dan is E-Learning een uitstekende keuze.

  INCOMPANY
  Met onze In-company trainingen (basis training) geniet je van diverse voordelen.

  MAATWERK
  Maatwerk met de vele opties is uiterst effectief. Elk bedrijf is anders dus een andere aanpak is gewenst.

Welkom bij LOGICONS

Waarom kiezen voor LOGICONS?

Deelnemers vertellen....

Nieuws

Events

Van preventie naar perfectie

Schrijf je in voor onze nieuwbrief

Ontvang geheel vrijblijvend regelmatig artikelen boordevol informatie en praktijkervaringen over onze Interim activiteiten, Consultancy, Coaching en Incompany werkzaamheden.
×