e-Learnings

Niet  te onderschatten is de kracht die de mens in elke organisatie heeft. Het is een oude kreet, maar het personeel blijft de belangrijkste kracht. Het is enorm belangrijk om de werkvloer te betrekken bij de aanpak tot verbetering van de organisatie. Immers, op de werkvloer wordt het proces uitgevoerd.

De werkvloermedewerkers en direct leidinggevenden vormen de eigenlijke verbetermachine. Het bespreekbaar maken van gemaakte fouten geeft de werkvloer de mogelijkheid om verbeteringen te zoeken. Ze worden aangemoedigd om met ideeën te komen om het iedere dag beter te doen.

LOGICONS kan helpen door doelgerichte en op maat gemaakte workshops. Ook coaching on the job helpt de medewerkers verder te ontwikkelen. Uw klanten zullen merken dat hun verwachtingen overtroffen worden. De verbeteringen die in uw processen plaatsvinden zorgen voor meer snelheid, minder kosten en continue aandacht op de kerntaken.


 

Coaching on the job

Op maat gesneden, met duidelijk van tevoren besproken aandachtspunten. LOGICONS kijkt met coaching on the job naar de gewenste situatie en uit een kort onderzoek blijkt de gewenste actie.

Echt individueel, maar ook in groepsverband.
Hierbij wordt gekeken naar de mogelijkheden van de medewerker/het team.

De omstandigheden waarin de medewerkers geplaatst zijn, kunnen inmiddels aangepast zijn. Daardoor kunnnen talenten zich niet ontwikkelen en praten we over duidelijke verspillingen. Op hetzelfde moment kunnen werkzaamheden voor anderen als overbelasting ondervonden worden. Wat voor de een makkelijk gaat, is voor de ander een zwaar probleem. Laat hier naar kijken. De medewerkerstevredenheid is erbij gebaat en het bedrijf ook. Uw klanten zullen dit ook gaan merken.


 

Vraag naar de mogelijkheden. Een geheel vrijblijvend gesprek is zo geregeld.