Onderscheidend in procesoptimalisatie

De opgedane praktijkervaring bij multinationals als FORD Automotive, CANON Europe en DHL Global Forwarding zorgt voor een uitstekende basis om de gebruikte succesvolle methodieken ook toe te passen in andere werkomgevingen.
U weet dat procesoptimalisatie nodig is, maar op welke wijze moet dit aangepakt worden en wat is de juiste wijze om te beginnen?
Laat u adviseren en ondersteunen.

Wij zijn eerlijk in ons advies over wat wel en niet kan of wat eventueel zelfs beter voor uw organisatie is. U bent soms beter geholpen met een van de specialisten uit het LOGICONS-netwerk. Met iemand die vanuit het eigen vakgebied een betere bijdrage kan leveren.

Dit kunnen langdurige projecten zijn, maar ook kortstondige acties. Bij het verbeteren wordt gekeken naar de samenhang van de bedrijfsprocessen, maar ook naar de data die de processen begeleiden en informatie geven over de efficiëntie. Een korte bedrijfsdoorlichting kan al heel snel verrassende inzichten geven.

“De vraagstukken die steeds uitdagender worden en waarvoor binnen uw eigen onderneming de expertise ontbreekt, kunnen door het interim‑management van LOGICONS worden opgepakt.”

 

Consulting

LOGICONS Consulting doorziet als buitenstaander en expert op het gebied van procesverbeteringen snel waar de pijn zit.

 

Interim Management

De vraagstukken die steeds uitdagender worden en waarvoor binnen uw eigen onderneming de expertise ontbreekt, kunnen door het Interim Management van LOGICONS worden opgepakt.

Coaching

Coaching wordt door LOGICONS via Lean Six Sigma Coaching aangeboden. Bij complexe vraagstukken in de praktijk is het nu net even iets anders dan de theorie.

Trainingen

Lean Management en Lean Six Sixma trainingen om optimaal resultaat uit uw bedrijfsprocessen te halen.

“Van preventie naar perfectie!”

Via Lean Six Sigma Coaching met en zonder praktijkbegeleiding.
Aangepast aan ieders mogelijkheden! Individueel, klassikaal en blended learning met coaching.
Dat zorgt ervoor dat iedereen met goed gevolg de training kan afsluiten.