Incompany training

Incompany

INCOMPANY

Met onze In-company trainingen (basis training) geniet je  van een thuisvoordeel: geen reistijd naar een locatie voor de deelnemers en de mogelijkheid om tijdens de training direct te zien hoe toepassingen op de werkvloer gedaan worden. Deelnemers gaan elkaar beter kennen, met als gevolg een effectievere samenwerking. Dus ook met praktijkopdrachten die gedaan worden in jouw eigen bedrijf. 

Direct Return on Investment want het resultaat vindt in je eigen praktijk plaats. Bij ons betekent ‘In-company’ niet zomaar even processen standaardiseren, maar de mens-kant wordt zeker niet vergeten. Volledige incompany training op het bedrijf waarbij de gehele training met digitale ondersteuning plaatsvindt. Het LMS Learning Management Systeem is dan beschikbaar voor elke deelnemer.

Financieel gezien zijn er zeer interessante mogelijkheden. De praktijkopdrachten vinden dan vaak groepsgewijs plaats. Meer weten over de voordelen en hoe wij dat aanpakken? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.