U bespreekt toch ook deze week de bedrijfsresultaten van 2015? …..of niet, want

Beschikt u al over de bedrijfsresultaten van 2015?

Of is het wachten op informatie van de financiële afdeling, die ook weer moet wachten op de inkoopafdeling, die zoals gebruikelijk ook moet wachten op de logistieke afdeling omdat nog niet alles geteld is.Ook zijn er behoorlijke verschillen ontdekt die toch nog wel even gecheckt moeten worden, want anders kloppen de bonussen dadelijk niet. We willen ook nog weten of de verkoopcijfers juist zijn, want er zijn nog verrekeningen te doen aan klanten.

Dus als het meezit en dat zal wel in februari worden dan pas weten we dat de onkosten veel hoger zijn geweest dan verwacht en we een behoorlijk slecht 2015 hebben gehad. Toch hadden we een heel gezellige kerstborrel en op de nieuwsjaarbijeenkomst was de blik naar voren gericht want we dachten dat de bedrijfsresultaten goed zouden zijn.

Inmiddels zullen we 2 maanden verder zijn voordat verbeteracties zullen gaan plaatsvinden. Het dreigt dus nu al een zwaar jaar te worden. Jammer maar is dit niet herkenbaar?
De verspilling van het wachten is één van de verspillingen. Nog langer wachten of nu al maatregelen nemen? Neem contact op met LOGICONS om snel te kunnen handelen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *