ASQ

ASQ American Society for Quality

American Society for Quality (ASQ) zet zich in voor het leveren van verbeterde expertise, professionele netwerken, tools en oplossingen om onze leden te helpen hun producten, diensten en industrieën vooruit te helpen. We bieden professionele trainingcertificeringen en kennis aan leden over de hele wereld.

ASQ is een wereldwijde organisatie met leden in meer dan 130 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Milwaukee, Wisconsin, en we hebben ook centra in Latijns-Amerika en Zuid-Azië. Onze vereniging bestaat uit door leden geleide gemeenschappen die leden helpen in contact te komen met andere kwaliteitsprofessionals en -beoefenaars, hun kennis en carrière te bevorderen en te groeien als opinieleiders.

Op het ASQ-hoofdkantoor creëren we de tools en middelen en bieden we de ondersteuning die nodig is om onze ledenleiders te helpen deze kansen te blijven bieden. Ons tijdschrift Quality Progress, online videoserie ASQTV, bibliotheek met kwaliteitsbronnen en internationale conferenties zijn allemaal voorbeelden van de middelen die we bieden en de kansen die u heeft om een betekenisvolle impact te maken en waarde te leveren aan onze leden en klanten.

Onze Missie

ASQ stelt individuen en gemeenschappen over de hele wereld in staat om uitmuntendheid te bereiken door middel van kwaliteit.

 

Onze visie

ASQ zal de thought leader en community bij uitstek zijn voor individuen die op zoek zijn naar uitmuntendheid door kwaliteit.

Ons Strategisch Plan

Het Strategisch Plan 2023-2024 van ASQ is beschikbaar voor leden en klanten.

Lees meer